Atenció! Podeu afegir més productes per estalviar en transport.
Nom(Requerit)
Poblacio(Requerit)
Adreça(Requerit)
Província(Requerit)
C. Postal(Requerit)
País(Requerit)
Email(Requerit)
Telèfon
SOL·LICITAR PRESSUPOST
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 5095027   |    |  Avís legal
Cerca de productes


Cistella de la compra
Cistella buida
 

Seguretat contra el foc


Massilla refractària resistent a temperatures molt altes (1200 º C).
Aplicacions: Especialment recomanat per: unió de maons refractaris, unió de maons i metall, en la instal · lació i muntatge de barbacoes, xemeneies, etc.
Lot de 24 Unitats x 300ml.
63,94€

Seguretat contra el foc

Silicona neutra resistent a altes temperatures.
Aplicacions: Recomanat per al segellat de juntes que puguin estar en contacte amb dissolvents convencionals o bé temperatures en continu de 250 º C, puntes de 300 º C.
Lot de 24 Unitats x 300ml.
115,49€

Seguretat contra el foc

Segellant acrílic ignifugat.
Aplicacions: S'utilitza per a l'obtenció de juntes tallafocs amb poc moviment en: panells de formigó, juntes en canals de ventilació, registres i caixes de fums i totes aquelles aplicacions en què es necessiti obtenir estanquitat al foc, gasos calents i fums.
Lotr de 24 Unitats x 300ml.
57,60€

Seguretat contra el foc

Segellant intumescent que s'expandeix (al voltant del 20%) a temperatures superiors a 100 º C, compensant així la possible pèrdua de volum dels materials.
Aplicacions: Per segellat perifèric de fusteria, marcs, ... Segellat de maçoneria de cables, embolcalls elèctriques, canonades, etc.
Lot de 24 Unitats x 300ml.
45,50€

Seguretat contra el foc

Lot de 24 Unitats x 300ml.
150,34€

Seguretat contra el foc

Escuma de poliuretà expansible 39L. d'aplicació amb pistola. Classificació de resistència al foc: B1 segons DIN 4102 i BS 476 Warrington RF-240.
Aplicacions: s'utilitza per aïllar, segellar buits en formigó i enrajolat quan és necessària una resistència al foc. També per fixar finestres sempre que el farcit sigui net i controlat, per al farciment de buits de persianes, qualsevol tipus de bretxa o cavitat en parets, etc.
Lot de 12 Unitats x 750ml.
75,17€