Atenció! Podeu afegir més productes per estalviar en transport.
Nom(Requerit)
Poblacio(Requerit)
Adreça(Requerit)
Província(Requerit)
C. Postal(Requerit)
País(Requerit)
Email(Requerit)
Telèfon
SOL·LICITAR PRESSUPOST
Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 5092124   |    |  Avís legal
Cerca de productes


Cistella de la compra
Cistella buida
 

Lubricants

Greix política d'alta qualitat elaborades amb olis molt refinats i additius antioxidants, inhibidors de la corrosió i d'extrema pressió. 
Aplicacions: Com greix d'ús general per a tots els elements que treballin a altes temperatures o grans càrregues. En coixinets plans, de boles i rodets, en sequeres, excèntriques, etc .. Compleix amb la majoria d'exigències dels fabricants de rodaments.

 Incolor 400ml.  Lot de 24 Unitats
 Incolor 5 Kg.  Lot de 4 Unitats

Lubricants

Greix de base lítica a la qual s'ha incorporat additius EP i bisulforo de molibdè, fent-la apta per als punts que requereixin un greixatge perpetu. 
Aplicacions: Punts de difícil greixatge, rodaments i mecanismes sobrecarregats, cadenes, cables, frens elèctrics, bombes hidràuliques.
 
 Incolor 400 ml.  Lot de 24 Unitats
 Incolor 5 Kg.  Lot de 4 Unitats


Lubricants

Fluid soluble semisintètic formulat amb olis minerals i productes sintètics que formen emulsions molt estables. 
Aplicacions: Per al mecanitzat de tot tipus de metalls.

Lubricants

Fluid soluble mineral. 
Aplicacions: Taladrina blanca per a la mecanització de tot tipus de metalls. Formulat amb olis minerals altament refinats i additius d'extrema pressió.

 

Lubricants

Fluid soluble sintètic. 
Aplicacions: Taladrina verd exempta de compostos clorats i de nitrits per aplicar en operacions de rectificat.

Lubricants

Lubricant i desemmotllant no tòxic. 
Aplicacions: Excipient per pomades, component base per cremes, suavitzant, hidro / repel · lent, innocu, lubricant sense taca, resistent a la corrosió, plastificant. Lubricant per quies, cables i borns de bateries.
Lot de 12 Unitats x 1 L.
75,02€

Lubricants

Fluid de silicona antiadherent. No conté CFC.
Aplicacions: Per al desemmotllament de cartutxos i plàstics, com abrillantador de superfícies, com lubricant, com a protector d'humitat i pols en superfícies metàl · liques. Augmenta la conservació dels motlles, mantenint-los nets i amb un mínim desgast.
Lot de 12 Unitats x 400ml.
28,37€

Lubricants

Fluid sintètic concentrat per rectificat i mecanitzat que en combinació amb aigua forma dissolucions transparents. Exempt de nitrits, fenols i PTBB.
Aplicacions: Per rectificat i mecanitzat, conformat i acabat de foses de ferro, acer, aliatges de níquel, carburs, eines en acer ràpid i materials plàstics. Mecanitzat amb mola de vidre (òptic, mirall ...) chanflado, perforat, bisellat i polit. Creat per a reemplaçar els productes basats en nitrits.
153,53€

Lubricants

Producte incolor formulat a partir d'hidrocarburs de baixa viscositat.
Aplicacions: S'empra per a treballs en els quals es requereixin altes prestacions de servei a baixes temperatures. Especialment recomanat com a oli per a taules de tall o com a lubricant per a màquines de tall de vidre monolític o laminat.
160,43€

Lubricants

Amb oli formulat refinades bases altament i additius especials. 
De PTFE. No Comtat de CFC. 
Aplicacions: prara Lubricar, desbloquejar, netejar, protegir, abrillantar la superfície QUALSEVOL. Repel · leix · Leix el aigua, evita l'Estic'' pinça Preveu'' i dissolc el Corrosió. Posseeix propietats dielèctrics.
Unitats Pack de 12 x 400 ml.
45,07€